Assalamualaikum dan Salam sejahtera.. Selamat datang ke blog Noor Hanim.. sudi-sudi la follow saya.. terima kasih..

Sunday, 2 March 2014

Cara ikat Tie ^_^

Assalamualaikum,, hai hai...

Siapa nak belajar ikat tie??
ha, hari ni Hanim ajar kan nak?
sebenarnya Hanim tak reti ikat tie. Pernah belajar dari kawan Hanim tu pon masa form5 sebab kitaorang jage koperasi sekolah..
Hanim memang tak reti sebab Hanim tak pernah pakai tie or tak pernah tolong orang pakai tie. hehe
Tapi Hanim ada niat nak belajar.. hehe..
Saje nak menimba suatu ilmu yang baru.. Tak salah kan? Nanti kalau dah kahwin suami suruh ikatkan tie, dah takda masalah. *berfikiran jauh nauu.. hehe*

ha, dari gambar kita boleh belajar.. ok, Hanim akan share gambar untuk ikat tie..
Cara ikat tie yang sangat menarik. Lain dari biasa yang kebanyakan lelaki pakai. Tak cakap lelaki tak pernah pakai style ni, ada yang pakai, tapi, mungkin tak ramai.. *mungkin*
Btw, Hanim belum pernah la tengok mana-mana orang pakai style ni.. hehe...


Menarik kan gaya tie ni??
Boleh la cuba..
Selamat mencuba  ^_^

6 comments:

  1. dah tau belum cara ikat tie? haha

    ReplyDelete
  2. As salam...


    thnx sharing...

    tak reti ikat tie... =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. my pleasure dear :)
      haha, sama la kita, try belajar pon melalui gambar ni ...
      selamat mencuba :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...