Assalamualaikum dan Salam sejahtera.. Selamat datang ke blog Noor Hanim.. sudi-sudi la follow saya.. terima kasih..

Thursday, 6 March 2014

TERLAJAK LARIS !!!



Assalamualaikum... Hai,, haii
Ha,,, hari ni Hanim nak update entry mengenai produk "D'HERB" TERLAJAK LARIS..
Waaaahhh,, terlajak sangat...
Ha, nak tahu kenapa Hanim update pasal produk ni??
Sebab produk ni memang bagus .. *serious talk*
Hanim merupakan seorang pengguna D'HERBS..

Masa mula-mula pakai tu, macam tak sure je..
Bila dah pakai, memang seronok la.
Dan berulang kali juga la membelinya.. hehe
Bukan hanya pada gambar dan iklan sahaja yang membuatkan terpukau, malah bila pakai pon terpukau kot.
Sampai ada orang tanya la. Naik seri~~ huhu

GINCU DELIMA



Ni la lipstik yang hanim pakai... serius merah...
Dia bukan merah sebab warna, tetapi lipstik ni ikot warna darah.
Perghhh !! MEMUKAU, MEMIKAT, TERIKAT..
Sampai sekarang Hanim masih guna..
Bukan Hanim je, adik, mak, sedara-mara, jiran semua guna tau..
Korang patut beli..
Serius tak rugi...
 
KEBAIKAN GINCU DELIMA :
1. Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.
2. Melembapkan bibir yang kering dan merekah.
3. Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.
4. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.



JUS PERAWAN GOLD D'HERBS + FREE COFFEE PRIMADONA GOLD PREMIX (EDISI TERHAD)



Ni pulak JUS PERAWAN GOLD.

Dapat FREE COFFEE PRIMADONA GOLD PREMIX (EDISI TERHAD)
Yang ni lebih sesuai kepada meraka yang berumah tangga..
Ini memang produk yang sangat bagus..
Ramai testimoni yang dah berjaya.
Tak payah pandang jauh-jauh..
Mak, makcik, nenek dan jiran Hanim la testimoni tuh.. hehe..
Memang berkesan dan terangsang suami meraka.. wah.. hehe..
Apakata, hadiahkan untuk mak korang yang ni. Confirm mak korang suka ^_^

KEBAIKAN JUS PERAWAN GOLD
1) Membantu mengurangkan senggugut.
2) Membantu merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
3) Membantu menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
4) Membantu menegang & mencerahkan kulit.
5) Membantu meningkatkan sistem imunisasi.
6) Membantu menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
7) Membantu memberikan tenaga dalaman wanita.
8) Membantu menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
9) Membantu melambatkan proses monopous.
10) Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.

Macam mana nak oder atau nak tanya mengenai produk dherb?
Ha, boleh terus pm kat FACEBOOK Hanim atau mesej, call, whatsApp 0176903841
Jangan risau, ada lagi produk D'herb yang lain ... TERLAJAK LARIS !!

5 comments:

  1. duta terlajak laris ke

    ReplyDelete
  2. tak.. hehe.. hanya menjual dan menceritakan pengalaman hanim memakai produk dherbs ^_^

    ReplyDelete
  3. Hehe...bagus, boleh try lipstik delima ney.

    ReplyDelete
    Replies
    1. you should try dear.. memang best (Y) :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...